S-au primit ușori umezi în interior, crocanți la exterior, și un pic dulcegi de la dovleac (sunt fără zahăr), într-un cuvânt perfecți.
De ce avem nevoie:
- cam 150 gr dovleac( poate fi si proaspăt)
- 1 ou
- 100 gr iaurt ( aveam făcut de casa)
- un vârf de cuțit de bicarbonat de sodiu
- un vârf de cuțit de scorțișoară
- 100 gr unt
- 100 gr unt
- faina cat cuprinde ( până nu se lipește de mâini)
Sa purcedem la treaba.
Am dat untul prin răzătoarea mare, apoi l'am mixat împreuna cu oul, iaurtul, dovleacul și bicarbonatul și scorțișoara.
Am adăugat faina (am pus făină albă și integrală) și am frământat aluatul până nu se mai lipea de mâini și de pereții vasului.
Am dat untul prin răzătoarea mare, apoi l'am mixat împreuna cu oul, iaurtul, dovleacul și bicarbonatul și scorțișoara.
Am adăugat faina (am pus făină albă și integrală) și am frământat aluatul până nu se mai lipea de mâini și de pereții vasului.
Am întins o foaie cât un deget de groasa si am decupat cu un pahar.
La cuptorul încins 180 grade aproximativ 30 minute.
În plină vară în casă noastră miroase a toamnă, a dovleac si scorțișoara .
No comments:
Post a Comment