Wednesday, July 20, 2016

Dovlecei pane cu sos de smântână

Domnisorica mea cu toate că are 11 luni adora dovlecelul, și sta de când am început diversificarea, ar mânca dovlecel non stop, numai că... să nu fie oferit mereu sub aceeași formă, rămâne să inventez de fiecare  data câte ceva 😃. Astăzi am răsfățat -o cu dovlecel pane, un succes total, nu a rămas nici o firimitură 😃.


Ingrediente necesare:
- un dovlecel
- 2 linguri de pesmet
- 2 linguri de e susan
- 2 linguri de parmezan răzuit
- 2 oua
- un pic de ulei de măsline
- un praf de piper
- un praf de măghiran

Modul de preparare:
 Am tăiat dovlecelul fâșii, l'am trecut prin oul bătut împreună cu uleiul, piperul si maghiran uscat, apoi l'am tăvălit prin amestecul de pesmet, susan si parmezan.

La cuptorul încins 180° aproximativ  45 minute.

Pentru sos avem nevoie de:
- 200 de grame smântână
- câteva fire de marar verde tocat
- 4 căței e usturoi zdrobiți

Amestecam toate ingredientele si sosul e gata.

Poftă bună!

No comments:

Post a Comment